Oren's vierde chemo


Vandaag 04-06-2023 is het dierendag maar ook vandaag gaat het leven en ook een ziekenhuis bezoek gewoon door.
Bij binnenkomst stonden er cupcakes klaar die een van de dierenartsen speciaal voor dierendag had gemaakt en waarvan Oren er een kreeg, heerlijk vond hij hem!

Met Oren vandaag zijn vierde chemo, het gaat erg goed met Oren hij is en blijft fit en ondeugend en daar zijn we natuurlijk enorm blij mee!

Het viel ons afgelopen week op dat Oren die normaal al graag eet hongeriger en levendiger lijkt maar volgens de oncoloog kan het zijn dat de mastceltumor heeft gezorgd dat hij ietsjes last had van zijn darmen (een bijwerking van de tumor) en nu hij een paar behandelingen heeft gehad zijn darmen weer normaal functioneren hij daardoor meer trek heeft en als je toch beter voelt wordt je levendiger!
Konden ze maar praten, Oren was al heel vrolijk en levendig maar af en toe zie ik dingen die hij al lang niet had gedaan dus misschien voelde hij zich toch niet helemaal lekker we zullen het nooit zeker weten!
We genieten er maar van, laat hem maar lekker onze clown zijn!😃 

Shlomo lijkt de chemo wel te ruiken want die heeft er zijn dagtaak van gemaakt om Oren te poetsen.
Elk moment wordt aangegrepen om Oren zijn hoofd, oren en de rest van zijn lijf een grondige poetsbeurt te geven en Oren schijnt die aandacht wel te kunnen waarderen! 
Ook slaapt Shlomo het liefst zo dichtbij mogelijk om zijn vriend in de gaten te houden!
Echt te lief dat gemeut van die twee grote mannen samen!đŸ„°

Nu hebben we over 2 weken een afspraak voor de vijfde dan weer 2 weken verder echo om te checken en aansluitend zijn zesde behandeling! 

We zijn erg positief en gaan er voor!

Even kijken wat ze aan het doen zijn daar.
Even kijken wat ze aan het doen zijn daar.
Wachten op de bloeduitslag.
Wachten op de bloeduitslag.
Infuusje prikken.
Infuusje prikken.
Chemo zit er in en infuus er weer uit.
Chemo zit er in en infuus er weer uit.