Oren's vijfde chemo


Vandaag 18-10-2023 zijn we met Oren voor zijn vijfde chemo bij de dokter geweest, deze keer heeft er twee weken tussen de behandeling gezeten.

Het gaat erg goed met Oren hij is erg actief en levendig en ondeugend en hij heeft elke dag lol met Shlomo die hem goed onderhoud door middel van zijn poetsbeurten, vooral zijn hoofd en rug en flappers worden extra onderhouden echt te lief om te zien!

Ook tijdens de behandeling bij de oncoloog is Oren erg braaf en doet hij elke keer zijn kunstje in ruil voor de snoepjes pot die elke keer weer bij gevuld moet worden al Oren klaar is!

Oren kent de route, bij binnenkomst netjes op de weegschaal gaan staan of zitten zodat ik zijn gewicht kan zien dan naar de balie om aan te melden.

Daarna even wachten in de wachtkamer met een bakkie koffie voor de baas en en een kroel van elke dokter en assistent die voorbij komt lopen! 

Als we aan de beurt zijn worden we door de oncoloog opgehaald en gaat Oren ongevraagd al op de behandeltafel staan en wacht hij heel braaf op wat er komen gaat en kan de dokter met de assistente haar ding doen.

Tussen door op het wachten van de bloeduitslag doet Oren zijn kunstje  “behandeltafel af behandeltafel op” een paar keer herhalen want dat vinden ze zo braaf dat hij daar meestal wat voor krijgt! 
Tijdens het wachten nog een gezellig praatje met de dokter en de assistente en als het bloed goed is kan de chemo vloeistof er in en zijn we alweer klaar en gaan we weer lekker naar huis!

Over veertien dagen doen we eerst een echo vooraf om te zien of zijn organen nog schoon zijn dus spannend!